FREDERIKSBERG

Kontorfællesskab Frederiksberg

 

CoPlay Kontorfællesskab Frederiksberg er perfekt til mindre selvstændige virksomheder, med central beliggenhed på Smallegade tæt på Fasanvej Metro Station. Området omkring CoPlay kontorfællesskab Frederiksberg har gode transport og parkering forhold, indkøbs muligheder samt et rigt cafe og restaurant miljø. Kontorfællesskabet ligger blandt andet 5 minutter fra Metro og tæt ved Frederiksberg Centeret.

LOKALE OG FACILITETER I COPLAY KONTORFÆLLESSKAB FREDERIKSBERG

Kontorfællesskabet består af et stort lyst lokale med loft til kip og fritlagte bjælker, hertil er der tilknytte fællesfaciliteter og services der indbefatter fri kaffe og te, Wifi, printer, mødelokaler (et stort og et lille), lounge område, køkken, toilet og bad.
Derudover har vi fælles morgenmad hver fredag (ja det er inkluderet i prisen! :-)) og sporadiske sociale arrangementer der er med til at styrke samarbejdet på tværs i kontorfællesskabet.

MULIGHEDERNE HOS KONTORFÆLLESSKABET COPLAY

CoPlay tilbyder 2 forskellige kontrakter:
CoPlay 7’er en fuldtids arbejdsplads med adgang 24/7. Her får du stillet dit eget skrivebord og stol til rådighed, hvor du må efterlade computer m.m.
CoPlay 3’er er den deltids plads som har en delebords ordning. Her har vi en ”clean desk” politik som betyder at man tager alt med sig når man går fra kontorfællesskabet. Derudover er der “kun” adgang for 3’er inden for normal arbejdstid 9-17. Ved begge kontrakter har man fuld adgang til alle fællesfaciliteter – Læs mere om Co7 og Co3 her.

JEG INVITERE PÅ KAFFE HER I COPLAY FREDERIKSBERG

Du er altid velkommen til at kigge forbi her på Frederiksberg, til et uforpligtigende besøg og en kop kaffe, hvis du skulle have lyst til at opleve kontorfællesskabet på tæt hold. Så kan du tage en snak med Henrik om hvilke behov du og din virksomhed har, og om kontorfællesskabet CoPlay kan opfylde dine behov.

Såfremt dette skulle være interessant kontakt venliges Henrik på telefon: +45 22582790.